FAQ

Waarmee kunnen we je helpen? Doe een zoekopdracht of kijk in onze faq. Kun je hier geen antwoord vinden, contacteer ons dan via het formulier onderaan.

Ik heb een vraag over...

Person on the street holding their phone, looking at you

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vraag dan hier. We antwoorden je zo spoedig mogelijk.

Standaardvragen

Wat is O‑Key?

O‑Key is een veilige, digitale sleutel die bestaat uit twee componenten: een app op je smartphone en een controller in je woning of bedrijf waar je voordeur, poort, rolluik of hek met elektrisch slot zich bevindt.

Waarvoor kan ik O‑Key gebruiken?

O‑Key kan je gebruiken om de garage te openen of te sluiten met je gsm, om het elektrisch slot van de voordeur te bedienen, om een poort te openen met je smartphone of een hek te sluiten of afstand. Kortom O‑Key is de perfecte afstandsbediening voor elk elektronisch slot. Een huisdeur met een slim slot open je nu met je telefoon en zonder sleutel. Toegangscontrole met een badge of pasje is verleden tijd. En die slimme sleutel met afstandsbediening kan je delen met anderen. Het is een echt beveiligingssysteem waarmee jij kan zien wie jouw sleutel wanneer heeft gebruikt. Met O‑Key gebruik jij je smartphone dus ook als toegangscontrole. Een slim beveiligingssysteem van je huis, vakantiewoning, B&B, fitness of bedrijf.

Voor wie is O‑Key geschikt?

O‑Key is een slimme sleutel voor iedereen die zijn garagepoort wil automatiseren, die een elektronisch slot wil met afstandsbediening, die een deurslot met app zoekt, die de nadelen heeft ondervonden van toegangscontrole met een badge of pasje. O‑Key is met andere woorden een veilige en slimme oplossing voor particulieren en bedrijven. O‑Key kan worden gebruikt als sleutel voor een elektronisch slot op de voordeur, als toegangscontrole voor bedrijfsingangen en poorten, als toegangscontrole en veiligheidssysteem voor appartementsgebouwen, winkels, hotels, B&B en fitness of sportschool.

Is O‑Key een soort domotica?

Wie een slimme sleutel of draadloze toegang zoekt, denkt vaak aan een of ander domoticasysteem. Of aan het populaire Google Nest of Apple Home. O‑Key is in de eerste plaats een veilige sleutel die werkt via een app voor toegangscontrole op je smartphone en een beveiligde controller in je woning of bedrijf. Maar: je kan er ook een lichtschakelaar mee bedienen via je gsm. Je kan het licht niet dimmen maar wel aan- of uitschakelen op afstand. Handig als je kinderen thuis, medewerkers in je bedrijf of huurders in je vakantiewoning vergeten het licht uit te doen. Ook de verwarming van je woning, bedrijf of zwembad kan je met O‑Key aan- of uitschakelen op afstand.

Kan ik O‑Key delen met anderen?

Wie vandaag zijn deur beveiligt met een fysieke veiligheidssleutel, weet hoeveel geld en tijd het kost als je zo een veiligheidssleutel wil dupliceren. Met O‑Key deel jij de afstandsbediening van je elektronische deur of poort in een paar klikken. Iedereen waarmee jij je toegang wil delen kan de app op zijn of haar smartphone downloaden. Jij bepaalt wie je voordeur of garagepoort mag open maken met zijn of haar telefoon en jij kan zien wie gebruik maakt van jouw slimme sleutel. Je kan ook het gebruik van je toegang beperken in de tijd en controleren wanneer een elektronisch slot werd geopend of gesloten met jouw app voor toegangscontrole. Zo kan je O‑Key delen met je poetshulp en hem of haar enkel toegang verlenen tussen tien en twaalf bijvoorbeeld. Of je beveiligt je bedrijfstoegang met O‑Key en je kan zien wanneer je medewerkers het bedrijf binnen- of buitengaan. Of je stuurt O‑Key voor een bepaalde periode naar de huurders van je B&B en je hoeft zelf niet langer ter plaatse te gaan om hen binnen te laten of de sleutel achteraf op te pikken.

Is O‑Key een veilige sleutel?

Veel smart-home-oplossingen voor toegangscontrole werken met wi-fi. Dat is handig maar wi-fi kan makkelijk worden gekraakt door slimme dieven. O‑Key stuurt een deurslot niet aan met wi-fi. O‑Key bestaat uit twee componenten: een app voor afstandsbediening op je smartphone en een controller in je woning of bedrijf. Samen zorgen ze voor een groot gebruiksgemak en het hoogste beveiligingsniveau. Wil jij je garagepoort automatiseren, het elektrisch slot van je voordeur op afstand openen of de toegang tot je bedrijf controleren zonder badge of pasje? Dan is O‑Key zeker een van de veiligste en meest betaalbare systemen voor de draadloze bediening van elektronische sloten.

Hoe kan ik O‑Key installeren?

Jij wil de poorten van je bedrijf openen of sluiten met gsm of je huisdeur open kunnen maken zonder sleutel, en tegelijk je verwarming en verlichting aan- of uitzetten met afstandsbediening? Jij wilt ook een slimme, veilige sleutel zonder de veiligheidsrisico’s van een elektrisch deurslot met wi-fi of het gedoe van toegangscontrole met een badge? Kies dan op deze website snel de O‑Key abonnementsformule die het best bij jou past. Een gecertifieerde installateur contacteert je binnen de drie werkdagen. Hij of zij doet al het werk en jij hebt binnen de kortste keren een slimme deuroplossing en een betrouwbaar beveiligingssysteem dat niet duur is en makkelijk te gebruiken.