portrait of Stefan Penne

Over ORDO

O‑Key is een product van ORDO, een Belgisch bedrijf. Eigenaar en inspirator van ORDO is Stefan Penne.

Oorsprong verhaal

“Na jarenlange frustrerende ervaringen met ontoereikende sleutelsystemen, badges, draadloze zenders, beveiligingsproblemen en moeilijkheden bij het delen en controleren van de toegang tot verschillende woonentiteiten en bedrijven, besloot ik een gloednieuw sleutelsysteem te ontwikkelen.” “Dat nieuwe sleutelsysteem is O‑Key, de sleutel van de toekomst op uw smartphone. Je kan de garagepoort openen met je gsm, het elektrisch slot van de voordeur bedienen, de toegangscontrole van je bedrijf vele malen veiliger en eenvoudiger maken,… De veilige toegang via gsm die wij aanbieden is makkelijk in het gebruik, eenvoudig te installeren, deelbaar met veel andere gebruikers en betaalbaar. O‑Key is waar ik zelf jarenlang van heb gedroomd.” “Met O‑Key wil ik het leven van bewoners en bedrijfsleiders makkelijker en veiliger maken. Met een enkele sleutel die je altijd op zak hebt, die je nooit kunt verliezen en beantwoordt aan de hoogste veiligheidsnormen.” “O‑Key is het resultaat van jaren onderzoek en engineering. Met ORDO zijn we gefocust op het continu ontwikkelen van onze producten en we willen alleen toepassingen leveren die voldoen aan de werkelijke behoeften van onze klanten.” “Mijn team en ik hebben gekeken naar de dagelijkse uitdagingen op het gebied van veiligheid, gemak en controle. O‑Key lost de problemen van traditionele toegangssystemen op en brengt tegelijkertijd veel nieuwe toepassingen voor het dagelijks leven in huizen en bedrijven.”

ORDO wordt ondersteund door VLAIO (het Vlaams Agentschap voor Innovatie en Ondernemerschap) en is gecertifieerd door NVISO (Cyber Security).

Stefan Penne is een doorgewinterde ondernemer en houder van verschillende patenten. Hij heeft bedrijven geleid in de logistiek, detailhandel en auto-industrie.

a person wearing working clothes, holding a smartphone with a yellow circle on the screen

O‑Key installeren: Zo doe je dat

 1. Registreer je als gebruiker

  en koop eenmalig de O‑Key Controller (480 Euro - incl. installatiekosten).
 2. Een installateur

  neemt binnen 3 werkdagen contact op...
 3. Je installateur komt ter plaatse.

  Hij verbindt de elektrische toestellen van jouw keuze met het O‑Key apparaat en installeert de app op je smartphone.
 4. Start O‑Key

  - en maak het leven toegankelijker met je eigen sleutel van de toekomst.
Koop

Abonnementen

a person looking at their smartphone
a person looking at their smartphone
a person looking at their smartphone
a person looking at their smartphone
a person looking at their smartphone
a person looking at their smartphone
a person looking at their smartphone
a person looking at their smartphone

Kies het abonnement dat het best bij je past

Is O‑Key geïnstalleerd dan kan je dadelijk aan de slag met een gratis proefabonnement. Kies daarna het abonnement dat best past bij jouw gebruik.
Abonnementen vergelijken

Standaardvragen

Wat is O‑Key?

O‑Key is de sleutel van de toekomst. Het is een eigentijdse digitale sleutel die je altijd op zak hebt, die je niet kan verliezen en die je kan delen met anderen. O‑Key is de best mogelijke beveiliging van je garagepoort, voordeur, bedrijfstoegang, winkel of vakantiewoning. Met O‑Key open, sluit en controleer jij elke deur of poort met elektrisch slot in je woning of onderneming.

Voor wie is O‑Key geschikt?

O‑Key is de beste oplossing voor elk elektronisch slot met afstandsbediening. Zowel particulieren als bedrijven genieten van deze ‘sleutel van de toekomst’. O‑Key is een slimme sleutel voor iedereen die zijn garagepoort wil automatiseren, die een elektronisch slot wil met afstandsbediening, die een deurslot met app zoekt, die de nadelen heeft ondervonden van toegangscontrole met een badge of pasje. O‑Key is met andere woorden een veilige en slimme oplossing voor particulieren en bedrijven. O‑Key kan worden gebruikt als sleutel voor een elektronisch slot op de voordeur, als toegangscontrole voor bedrijfsingangen en poorten, als toegangscontrole en veiligheidssysteem voor appartementsgebouwen, winkels, hotels, B&B en fitness of sportschool.

Waarvoor kan ik O‑Key gebruiken?

O‑Key is de perfecte afstandsbediening voor elk elektronisch slot. O‑Key kan je gebruiken om de garage te openen of te sluiten met je gsm, om het elektrisch slot van de voordeur te bedienen, om een poort te openen met je smartphone of een hek te sluiten of afstand. Een huisdeur met een slim slot open je nu met je telefoon en zonder sleutel. Toegangscontrole met een badge of pasje is verleden tijd. En die slimme sleutel met afstandsbediening kan je delen met anderen. Het is een echt beveiligingssysteem waarmee jij kan zien wie jouw sleutel wanneer heeft gebruikt. Met O‑Key gebruik jij je smartphone dus ook als toegangscontrole. Een slim beveiligingssysteem van je huis, vakantiewoning, B&B, fitness of bedrijf.

Kan ik O‑Key delen met anderen?

Een fysieke veiligheidssleutel dupliceren kost geld en tijd. Met O‑Key behoort dat tot het verleden. Jij kan de afstandsbediening van je elektronische deur of poort delen met wie je maar wilt. Ze moeten alleen de gratis app in hun smartphone downloaden. Jij bepaalt wie je voordeur of garagepoort mag open maken met zijn of haar telefoon en jij kan zien wie gebruik maakt van jouw slimme sleutel. O‑Key zorgt voor volledige transparantie: je kan het gebruik van je toegang beperken in de tijd en zien wanneer elektronisch slot werd geopend of gesloten met jouw app voor toegangscontrole. Zo kan je O‑Key delen met je poetshulp en hem of haar alleen autoriseren voor toegang tussen tien en twaalf bijvoorbeeld. Of je beveiligt je bedrijfstoegang met O‑Key en je kan zien wanneer je medewerkers het bedrijf binnen- of buitengaan. Of je stuurt de app van je deurslot voor een bepaalde periode naar de huurders van je B&B en je hoeft zelf niet langer ter plaatse te gaan om hen binnen te laten of de sleutel achteraf op te pikken.

Is O‑Key een soort domotica?

Slimme sleutels of draadloze toegang zitten soms geïntegreerd in een of ander domoticasysteem. Ook Google Nest of Apple Home zijn populair. O‑Key is in de eerste plaats een veilige sleutel die werkt via een app voor toegangscontrole op je smartphone en een beveiligde controller in je woning of bedrijf. Maar: met O‑Key kan je ook het licht aan- en uitschakelen via je gsm. Handig als je kinderen thuis, medewerkers in je bedrijf of huurders in je vakantiewoning vergeten het licht uit te doen. Ook de verwarming van je woning, bedrijf of zwembad kan je met O‑Key aansturen, als een handige en veilige afstandsbediening op je smartphone.

Is O‑Key een veilige sleutel?

Veel smart-home-oplossingen voor toegangscontrole werken met wi-fi. O‑Key stuurt jouw elektronisch deurslot niet aan met wi-fi. Omdat wi-fi makkelijk kan worden gekraakt door slimme dieven. O‑Key bestaat uit twee componenten: een app voor afstandsbediening op je smartphone en een controller in je woning of bedrijf. Samen zorgen ze voor een groot gebruiksgemak en het hoogste beveiligingsniveau. Wil jij je garagepoort automatiseren, het elektrisch slot van je voordeur op afstand openen of de toegang tot je bedrijf controleren zonder badge of pasje? Dan is O‑Key zeker een van de veiligste en meest betaalbare systemen voor de draadloze bediening van elektronische sloten.

Hoe kan ik O‑Key installeren?

Jij wil de poorten van je bedrijf openen of sluiten met gsm of je huisdeur open kunnen maken zonder sleutel, en tegelijk je verwarming en verlichting aan- of uitzetten met afstandsbediening? Jij wilt ook een slimme, veilige sleutel zonder de veiligheidsrisico’s van een elektrisch deurslot met wi-fi of het gedoe van toegangscontrole met een badge? Kies dan op deze website snel de O‑Key abonnementsformule die het best bij jou past. Een gecertifieerde installateur contacteert je binnen de 3 werkdagen. Hij of zij doet al het werk en jij hebt binnen de kortste keren een slimme deuroplossing en een betrouwbaar beveiligingssysteem dat niet duur is en makkelijk te gebruiken.